21 noviembre 2014


En el 18 de novembre, va tenir lloc en les instal·lacions del Col·legi Salesià Don Bosco de Cabezo de Torres (Múrcia) un curs sobre l’aplicació informàtica puntera Farmatic Windows. Els alumnes del segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia s’han aprofitat d’aquesta nova iniciativa, gràcies a un acord previ entre el Col·legi i l’empresa Unidata.


Aquesta empresa és la que comercialitza aquest programari de Gestió, en les Oficines de Farmàcia de la Regió de Múrcia, un programari capdavanter i molt bé valorat per l’Oficines de Farmàcia que ho utilitzen per a gestionar la seua activitat professional.


Amb aquesta activitat formativa, els alumnes completen encara més, la seua formació, adquirint uns coneixements molt valorats i demandats pels Farmacèutics Titulars de les Oficines de Farmàcia. Sens dubte açò és un avanç més perquè els nostres alumnes, sàpien i puguen respondre amb més eficàcia a les demandes laborals de les Oficines de Farmàcia.


El col·legi imparteix els cursos d’Educació Infantil, Primària, Secundària i el Cicle de Grau Mitjà Farmàcia i Parafarmàcia.

També et pot interessar …