21 noviembre 2014

El proper 27 de novembre els alumnes de 2n de Batxillerat de Salesians Cádiz podran gaudir d’una nova edició de la Jornada "Fe, Raó i Ciència" que el Col·legi San Ignacioi organitza des del curs passat.
 
La jornada, que va tenir una gran acceptació entre els participants de la primera edició, permetrà ampliar coneixements i madurar en la fe, després d’una meditada reflexió i treball grupal dialogant sobre "els límits i els motius que té el cor però que la raó no entén" .
 
La conferència central anirà a càrrec del salesià José Miguel Núñez, director de la Comunitat vocacional Bartolomé Blanco i responsable de l’Animació Vocacional i l’Itinerari d’Educació en la Fe a la Inspectoria Maria Auxiliadora.
 
José Miguel Núñez és docent, llicenciat en Filosofia i doctor en Teologia Dogmàtica. Amb una fructífera i rica trajectòria en camps com la pastoral juvenil, la pedagogia de Don Bosco i la coordinació en llocs de responsabilitat, a diversos nivells dins de la Congregació, és una de les figures més representatives del panorama salesià del segle XXI.
 
Es tracta d’una gran oportunitat perquè els alumnes puguin aprofundir en aquesta temàtica i treballar les pautes que se’ls brindarà, per mantenir un posterior diàleg sobre la proposta.
 
També tindran l’oportunitat de compartir l’esmorzar ofert per l’AMPA del centre i finalitzar la jornada amb una celebració eucarística.
 
Des de Salesians Cádiz es vol oferir als alumnes de Batxillerat la preparació adequada davant els reptes que la seva fe tindrà, un cop començats els estudis universitaris o el món laboral.
 
 

També et pot interessar …