21 noviembre 2014


Josep Manuel Carbonell ha aconseguit la fita més important de la seua àmplia trajectòria esportiva en pujar-se pel cap alt alt del podi, aquesta vegada en el Campionat del Món absolut de karate. L’esportista del Salesians Sant Antoni Abat es va adjudicar la medalla d’or en la competició celebrada del 5 al 9 de novembre a Bremen (Alemanya) al costat de Damián Quintero i Fran Salazar en la categoria de kata per equips.

L’equip espanyol arribava a la cita mundial sent una de les grans bases per a aconseguir el ceptre mundial, a la vista dels dos últims campionats d’Europa aconseguits i nombrosos triomfs internacionals. El combinat espanyol va demostrar la seua categoria durant tota la competició, batent a quants rivals li van eixir al pas.

Espanya va derrotar a l’equip de Sud-àfrica, Itàlia, Marroc iFrança. A la final, l’equip espanyol va competir amb Egipte. Els espanyols van tornar a traure tot el seu potencial per a guanyar la medalla d’or. Amb una magistral demostració del kata Annan i la seua aplicació que va fer posar en peu als més de 14.000 espectadors que abarrotaven el pavelló  s’imposaven per 5-0 a la selecció egípcia fent història doncs és la primera vegada que la selecció espanyola de kata equips queda Campiona del Món.

La delegació espanyola va tenir un paper protagonista en la cita mundial aconseguint un or i quatre medalles de bronze en el torneig celebrat en la ciutat de Bremen (Alemanya) on van participar  esportistes de més de 110 països diferents.

També et pot interessar …