19 noviembre 2014

Els amants dels jocs d’atzar somien amb trobar la jugada perfecta sobre la taula. Una combinació que els permeti rebre les millors cartes per portar la mà de més valor.
 
El matí del 19 de novembre s’ha produït el repòquer a la Inspectoria Maria Auxiliadora, en relació a les visites canòniques realitzades per l’Inspector i el seu consell. Aquesta jugada, conformada  de quatre cartes iguals més el comodí,  és la millor metàfora per simbolitzar la presència en els diferents punts de la geografia inspectorial.
 
L’Inspector, Cristóbal López, està duent a terme la visita a Monzón (Osca). Per la seva banda, el Vicari Ángel Asurmendi, es troba a San José del Valle (Cádiz), mentre que els consellers Joan Lluís Playà, Juan Bosco i Alejandro Guevara es troben visitant Terrassa i Sabadell (Barcelona), Cabezo de Torres (Múrcia) i Jerez de la Frontera (Cádiz), respectivament.

 

Les visita canòniques s’estan realitzant a totes les presències salesianes de la Inspectoria per ser presents a totes les cases després de la unificació. En aquest context es duen a terme les reunions personals amb els responsables dels diferents ambients per conèixer les seves opinions i percepcions, i tenir més elements per reflexionar i traslladar al Consell Inspectorial.

També et pot interessar …