18 noviembre 2014

El passat dissabte 15 de Novembre es van dur a terme les jornades formatives per a premonitors i equips directius i de pastoral de la Federació de Centres Juvenils Don Bosco de Catalunya.
 
La formació es va dur a terme als salesians d’Horta i va comptar amb la participació de 90 joves i responsables de diversos centres i esplais d’arreu de Catalunya i d’Andorra.
 
Continuant l’itinerari de formació per a premonitors es van oferir dues sessions diferents, una pels premonitors que comencen el seu camí com a educadors i una altra per aquells joves que ja tenen un any d’experiència als centres.
 
La temàtica pel primer grup va ser aprofundir en el concepte d’educació i el perfil del monitor. L’altre grup va treballar en les experiències del dia a dia com a monitor i en les bones pràctiques en els espais de lleure amb infants i joves.
 

 

D’altra banda, amb motiu del bicentenari de Don Bosco que es celebrarà l’any vinent, es va oferir als equips directius i de pastoral una sessió sobre el llegat educatiu i evangelitzador del sant, en la qual es van utilitzar “Les memòries de l’Oratori” com a eina per conèixer millor la seva vida i amb l’objectiu de poder treballar l’obra amb els equips de monitors de cada centre.

També et pot interessar …