18 noviembre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }a:link { }

El superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora, Cristóbal López, va visitar Saleians Saragossa, i va aprofitar per a reunir-se amb quasi tots els ambients salesians, des de l’Associació d’Antics Alumnes, Associació de Maria Auxiliadora, Consell de l’Obra Salesiana i amb els joves de l’Associació Juvenil Trobada d’Amics.

També es va dirigir als alumnes amb alumnes i alumnes de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, que van deixar una imatge molt significativa d’unitat i, on, Cristóbal López, no solament ha transmès als alumnes, la importància de formar-se, sinó també d’educar-se, traient de dins el millor que cadascun té i fent-ho créixer.

Els xiquets més xicotets, de Primària van tenir uns “Bon dia” molt especials, que segur no oblidaran.  I per als professors i personal no docent, l’inspector va dedicar unes paraules de suport, d’ànim i d’agraïment, fent-los sentir que són una baula més dins de la cadena salesiana, que exerceixen una encomiable labor i que no han d’oblidar quin és l’objectiu final, no solament impartir una bona formació teòrica, sinó formar honrades persones i bons cristians.

També et pot interessar …