14 noviembre 2014


El provincial de la Inspectoria Santiago el Major, Juan Carlos Pérez Godoy, va ser designat el 12 de novembre com a vocal del Consell General de la Conferència Espanyola de Religiosos (CONFER).

CONFER celebra aquesta setmana la seua XXI Assemblea General, amb la participació d’uns 300 Superiors i Superiores de congregacions religioses. En la jornada d’ahir, van ser triats alguns vocals del Consell General de CONFER. Entre ells està Juan Carlos Pérez Godoy, provincial de la Inspectoria Santiago el Major.

En aquests dies també s’han compartit diverses ponències entorn de la missió de la vida consagrada en les perifèries existencials. El salesià Jesús Javier Llorente va parlar ahir de la seua experiència en la plataforma social salesiana de Pan Bendito, referent en aquest humil barri madrileny.

La XXI Assemblea General de CONFER va arrancar aquesta setmana amb el lema ´Vayamos a la otra orilla´. El Nunci a Espanya, Renzo Fratini va celebrar l’Eucaristia inaugural. En l’obertura també van participar el president de la Comissió Episcopal per a la Vida Consagrada, Monsenyor Vicente Jiménez, i el P. Luis Ángel de les Heras, president de CONFER, que va fer aquesta crida: "Els religiosos i religioses hem de prendre consciència de la missió a la qual se’ns crida en l’actualitat. En les perifèries entrellucades o per entrellucar, la nostra presència és ideal per a alçar tendes de l’hospital de campanya que demana el Papa. No ens conformem amb el nostre compromís de frontera, perquè sempre podem anar a altres ribes".

Avui es posarà el punt final a la XXI Assemblea General de la Conferència Espanyola de Religiosos, amb la mirada posada l’any de la Vida Consagrada.

També et pot interessar …