7 noviembre 2014

Fer-se missioner significa posar-se al servei de les necessitats específiques de l’Església. Tota la Família Salesiana, seguint l’exemple de Don Bosco, sempre ha donat suport a aquesta vocació particular. Com una eina d’animació missionera, en l’àmbit de la Jornada Missionera Salesiana (JMS) de 2015, es van realitzar alguns vídeos que mostren diversos models missioners significatius, disponibles a partir d’avui a l’espai web de Missioni Don Bosco TV.

 

Hi ha la història de Sor Luicilia Teixeira, religiosa de les Filles de Maria Auxiliadora, missionera a Moçambic; i hi ha la del P. Luigi Bolla, històric missioner salesià entre el poble Achuar al Brasil i Perú, que va morir el 2013; també la història del P. Maurizio Rossi i de les seves experiències a Madagascar; i la del P. Germán Lagger, rodamón missioner entre Vietnam, Congo, Gabon i Camerun; Finalment, hi ha també el testimoni del P. Marcello Bertolusso, actiu a Veneçuela i Brasil.

Jornada Misionera Salesiana 2015 – Hermana Lucilia Teixeira from Ass.ne Missioni D. Bosco ONLUS on Vimeo.

S’hi pot trobar tot això – una gran quantitat d’històries, recomptes, vida concreta i confiança en la Providència – en els vídeos publicats avui a la pàgina dedicada de Missioni Don Bosco TV, fins i tot amb un altre vídeo d’introducció que a través dels testimonis de diversos missioners de la Família Salesiana a tot el món, i amb l’aportació del P. Giancarlo Isoardi, presenta el sentit de la JMS en l’Any Bicentenari de Don Bosco, des del lema d’aquesta edició: "Senyor, enviem a mi".

Per completar la sèrie de vídeos produïts per a la JMS 2015, hi ha també el curt vídeo d’ "Oració", llançat el 19 d’octubre, amb motiu de la Jornada Mundial de les Missions.
Per baixar el vídeo – disponible en 7 idiomes – és necessari per accedir a aquesta pàgina web.

També et pot interessar …