7 noviembre 2014


L’Escola d’Educació Ambiental Bosco de Godelleta (València) proposa per a aquest curs diferents activitats adaptades a les edats dels alumnes. Per als més xicotets (Infantil) proposa visites d’un dia sobre temàtiques diverses: “Colors i sons en el nostre entorn” per al primer curs d’Infantil, “Les 4 estacions” per al segon curs d’Infantil, “La diversitat” per al tercer curs d’Infantil. Per als alumnes de Primària ofereix visites sobre “L’Aigua” i “Els residus” per al primer cicle i sobre “La desforestació”, “La Meteorologia” per al segon cicle.

Per als més majors, proposen estades de dues a cinc dies en els quals els xiquets de Primària i Secundària participen en una bateria d’activitats agrupades en blocs: laboratoris, itineraris,
espais oberts i uns altres. A partir del mes de juny i fins a setembre els grups poden gaudir amb activitats lúdiques en la piscina.

Durant els mesos d’estiu, l’Escola d’Educació Ambiental Bosco ofereix torns de campaments destinats a col·legis que ho sol·liciten o ben oberts al públic general. Aquestes instal·lacions també es posen a la disposició d’entitats que desenvolupen allí el seu propi campament, us animem a conèixer les instal·lacions que compten amb tot el necessari per a la realització de colònies.

Salesians Godelleta disposa de tota la infraestructura i l’entorn necessari per al desenvolupament d’aquest tipus d’activitats. Des de 1991 realitza programes d’Educació Ambiental en l’àmbit de l’ensenyament no formal. Tots els programes van encaminats a aconseguir un canvi de valors i actituds en les relacions humanes amb un espai obert a l’experiència.

A més la Casa Don Bosco de Godelleta durant tot l’any acull a grups, associacions i organitzacions que realitzen en les seues instal·lacions congressos, convivències, jornades, seminaris o cursos formatius. Està situada a 20 quilòmetres de la ciutat de València.

També et pot interessar …