6 noviembre 2014


Avancen els preparatius d’un musical original sobre Mamà Margarita. Aquesta iniciativa està sent desenvolupada en la presència salesiana Sant Joan Bosco de l’Avenida de la Plata de València. L’activitat és un homenatge de les famílies a Don Bosco i a la seua mare amb motiu de l’any bicentenario del naixement de don Bosco.

El musical posseeix connotacions especials. No està dissenyat per a ser posat en escena solament per joves, sinó que ha estat obert, des del principi, a totes les edats. És un reflex de quants viuen i senten a don Bosco i a la seua mare en la citada casa salesiana.

Participen unes 250 persones: pares i mares de famílies, professors, joves, xiquets, animadors… La iniciativa està sent duta a terme amb gran entusiasme: mamà Margarita exerceix un gran atractiu. Aquest entusiasme cohesiona i és fil conductor del bon fer professional dels molts col·laboradors.

Els participants treballen distribuïts, -des del principi de curs-, en diverses seccions: actors, músics, cantants, coreografia, tramoia, vestuari, atrezzo, enregistrament, efectes tècnics… tots ells conduïts per un equip d’adreça que posseeix àmplia experiència en musicals.

La posada en escena, encara que se sustenta en la narració oral escènica, música i coreografia, atorga també importància als efectes digitals i electrònics i als gestos escènics.

El musical sobre Mamà Margarita s’estrenarà l’últim cap de setmana del mes de febrer de 2015. A partir d’aquesta data se succeiran diverses representacions.

També et pot interessar …