4 noviembre 2014

 
El dimecres 5 de novembre, a la sala dels Antics Alumnes de la Santísima Trinidad de Sevilla, tindrà lloc la presentació del nou llibre del salesià Luis Cornello Espina, que portarà com a títol “Caminando con Santa Ángela de la Cruz”.

Aquesta obra, que destinarà els benficis de la venda al projecte Emancípa-T que la Fundació Proyecto Don Bosco desenvolupa a la casa de la Trinidad, mostra de l’enorme estima de l’autor cap a la santa sevillana.


Don Luis Cornello, nascut a Sevilla el 4 de maig de 1934, batejat a la Parròquia de San Andrés, va fer la seva primera professió a San José del Valle el 1968 i va ser ordenat Sacerdot a Sevilla el 1973. Ha estat anteriorment a les cases salesianes de San José del Valle, Utrera i Triana, en què ha prestat el seu servei.

Cal destacar la seva faceta escriptora amb títols com “Charlando con Don Rua”, obra divulgativa publicada el 2010 sobre el primer successor de Don Bosco, o "Margarita, una mamá formidable", publicada el 2012. Dos regals per a tots els salesians i membres de la Família Salesiana per poder aprofundir en figures de personatges claus en la història de Don Bosco.


D’altra banda, la devoció a Santa Ángela de la Cruz té un llarg recorregut en la trajectòria vital de Luis Cornello. Un exemple d’aquest fet va poder comprovar el 13 d’octubre de 2013 amb la benedicció d’una imatge de Santa Ángela a mans del Sr. Cardenal emèrit de Sevilla, Fray Carlos Amigo Vallejo, a la Basílica de Mª Auxiliadora, amb la Relíquia de Don Bosco com a testimoni d’excepció.
 
 

 

També et pot interessar …