3 noviembre 2014

 

Amb el títol ‘Relats i cançons per a despertar l’ànima’, divendres passat 24 d’octubre, a les 20 hores va tenir lloc en el teatre de Salesians Borriana (Castelló) l’actuació del cantautor Luís Guitarra i de la contacontes Carmen Sara. Els assistents a l’acte van poder gaudir d’un meravellós espectacle en el qual el cantautor va interpretar diverses cançons plenes de missatge i sentiment.

Temes com ‘A la intempèrie’, ‘Com tu i com jo’ o ‘Desaprender la guerra’ van ser llançats per Luis Guitarra directes al cor d’un públic totalment lliurat, que va acabar de commoure’s amb la intervenció de Carmen Sara. Contes com ‘Tinc una mamà’ o ‘La xiqueta que solament sabia pintar’, escrits i magistralment interpretats per l’autora, van fer les delícies dels assistents.

La música i les paraules es van conjugar a la perfecció en el teatre del col·legi salesià per a fer passar als presents una vetlada màgica impregnada de solidaritat. La venda de les entrades presencials i de fila 0 van ser destinades a col·laborar amb la Casa d’Acolliment Don Bosco de Borriana, així com amb diferents Cases d’Acolliment dels Salesians a Angola.

D’altra banda, el diumenge 26 d’octubre, des de les 10 del matí, els Salesians Cooperadors es van fer presents en la ‘Fira de la Solidaritat i el voluntariat’ de Vila-real. En aquesta fira es va presentar l’ONG dels Salesians Cooperadors: Cooperació Salesiana per als Joves del Món, així com les diferents activitats que realitza la ‘Associació’ a Borriana, tals com ‘La Carrera Solidària’, per a aconseguir fons i promoure els diferents projectes en els quals col·labora l’ONG.

També et pot interessar …