30 octubre 2014

El passat divendres 24 d’octubre, la casa salesiana de Morón de la Frontera va sortir al carrer per inaugurar els actes del Bicentenari del Naixement de Sant Joan Bosco.
 
L’obertura va consistir en la realització d’una "Caravana de l’Alegria", formada pels alumnes i famílies del col·legi i del centre juvenil. Cada participant recorria els llocs de la localitat portant elements que simbolitzaven  l’alegria tan típica de tota casa salesiana.
 
La caravana va arribar a la Plaza de la Soledad, lloc en el qual entre professors i animadors del centre juvenil Salerón van desenvolupar diferents tallers de manualitats i jocs. Una activitat especialment alegre va ser el joc del paracaigudes, moment en el qual els infants van veure als carrers de la ciutat l’autèntic oratori de Valdocco.
 
Després de les manualitats i els tallers, José María Santos, director del centre, va saludar a totes les persones reunides amb les tradicionals "Bone tardes" en què va recordar el miracle de les castanyes que va realitzar Don Bosco. Després de les seves paraules, l’Associació de Pares va repartir a totes les persones que es trobaven a la plaça un "cartutx" de castanyes acabades de torrar.
 
A les 20h tota la comunitat educativa-pastoral i els grups de la família salesiana es van reunir a l’Església de San Miguel  per celebrar l’eucaristia i posar en mans de Déu i de Maria Auxiliadora tot aquest any ple d’actes per celebrar el 200 aniversari de Don Bosco.
 

També et pot interessar …