29 octubre 2014

Cada any l’Inspector provincial – ell mateix o a través d’un dels seus col·laboradors- visita totes les presències salesianes de la Inspectoria. Del 26 al 29 d’octubre es troba visitant la casa de Martí-Codolar (Barcelona).

Durant la visita s’ha entrevistat personalment amb tots els salesians de l’obra i amb els laics que tenen responsabilitat d’algun sector de la casa.

Així doncs, cal destacar les trobades amb la comunitat, la visita als salesians de la Residència Mare de Déu de la Mercè, les reunions amb el Consell local, amb el director de l’Institut Superior de Ciències Religioses Don Bosco i amb l’equip directiu de la Plataforma d’Educació Social. Avui dimecres donarà la “bona tarda” als infants, adolescents i educadors del Centre Obert.

La visita, anomenada canònica, és una ocasió de trobada fraterna amb la comunitat; de diàleg sincer i viu amb les persones que porten endavant l’obra. Està concebuda com un acte d’animació per recolzar i posar de relleu els aspectes positius del que s’està fent, però també per indicar el que es pot fer millor i el que s’hauria d’intentar.

Al mateix temps, la visita és un reforçament de la comunió amb totes les altres presències salesianes de l’extensa Inspectoria de  Maria Auxiliadora.

 

 

També et pot interessar …