29 octubre 2014

El passat dissabte 25 d’octubre va tenir lloc a les instal·lacions del Casal Don Bosco, a Martí-Codolar, la primera trobada formativa de Grups de Fe en què van participar més de 60 Animadors de les presències salesianes de Barcelona i rodalies.
 
Al llarg del curs els animadors de grups de fe es reuneixen diverses vegades per preparar trobades, formacions o establir objectius i línies comunes. Aquesta primera reunió va comptar amb la presència de José Miguel Núñez, coordinador Inspectorial d’Animació Vocacional i Itineraris d’Educació en la Fe (IEF).
 
José Miguel va presentar el nou IEF que s’ha elaborat des del Centre Nacional de Pastoral Juvenil amb la col·laboració de les diferents inspectories, convertint aquest nou itinerari en una eina i guia més propera a la realitat dels nostres joves d’avui.
 
El Coordinador d’Animació Vocacional i IEF va recordar que la tasca de l’animador de grups de fe ha de ser la d’ Evangelitzador-evangelitzat ja que "l’animador anima el que viu i el que creu" i que també s’ha de desenvolupar de forma creativa, ser capaços de canviar el món i donar-li la volta a les coses, ser una "minoria creativa".
 
El matí del dissabte va congregar a més de 60 animadors, responsables, pre-animadors (animadors que comencen aquesta tasca) de diferents cases salesianes de Badalona, Sarrià, Navas, Ciutat Meridiana, Terrassa, Sabadell, Horta, Sant Boi, Sant Vicenç, Mataró i la Mina. També es van fer presents les salesianes i animadors de les salesianes de Terrassa i Sarrià.

 

Un matí enriquidor i motivador perquè la tasca pastoral com a animadors de Grups de Fe es desenvolupi de la millor manera possible.

També et pot interessar …