29 octubre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 120%; widows: 2; orphans: 2; }p.western { font-family: «Calibri»; font-size: 11pt; }p.cjk { font-family: «Droid Sans Fallback»; font-size: 11pt; }p.ctl { font-family: «Calibri»; font-size: 11pt; }

Dos esdeveniments han sigut els encarregats de donar el tret d’eixida a la celebració del aniversari del Centre Juvenil Áncora, de Salesians Cartagena. La trobada amb l’alcaldessa Pilar Barreiro i el sopar de gal.la.

El cap de setmana de celebracions per a Áncora va començar amb la recepció de l’alcaldessa de la ciutat Pilar Barreiro. Tots els membres de la Junta del Centre Juvenil van acudir a la trobada, i van ser rebuts per la regidora de joventut, Ruth Collado. “L’alcaldessa es va interessar per conèixer tot el que fèiem en el centre juvenil, i ens va oferir l’ajuda de l’ajuntament per a engegar alguns nous projectes que estem desenvolupant, com ara el Marxabosco de la inspectoria o el campament urbà” afirmen des d’Àncora. Com a mostra de gratitud, els representants del centre juvenil van lliurar un detall a l’alcaldessa.

El dissabte a la nit va tenir lloc el sopar de gala del 25 aniversari. Va ser un retrobament molt esperat per a tots els que han format o formen part de la família d’Àncora, 83 persones no van voler perdre’s aquesta trobada. Durant l’acte hi van gaudir recordant bons moments, veient animacions i degustant un gran sopar.

Els coordinadors d’aquesta trobada van estar atents a cada detall per a traure’ns un somriure en tot moment; cartells dels musicals, regals, targetes amb missatges, i un vídeo d’ aquests 25 anys” afegeixen. Santiago Álvarez, el president, i Francisco Cánovas, el salesià animador, van pronunciar unes paraules d’agraïment i un detall especial a tots aquells que van ser i són referents de l’associació.

Va ser destacable la presència dels vuit presidents que ha tingut el centre juvenil, peces imprescindibles en l’engranatge que és Àncora. “La trobada va estar carregada d’il·lusió i de ganes de complir 25 anys més” conclouen des d’Àncora.

També et pot interessar …