28 octubre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; line-height: 120%; }

No és casualitat que la Banda Simfònica de l’Associació Musical Juvenil de Cabezo de Torres, Múrcia, haja inaugurat els actes del Bicentenari. La banda va tenir el seu origen en el Col·legi, on va estar assajant durant els primers anys de la seua existència, fins que es va construir l’actual auditori. La Comunitat Educativa s’ha unit en aquest esdeveniment, entorn de la Música, element fonamental dels ambients salesians.


El concert va tenir lloc a l’Església, i va començar a les 18.15 hores, després de les paraules d’introducció a càrrec del Cap d’Estudis, Francisco Vicente Martínez, i del director, Miguel Gambí?. Acontinuació, va començar la música, amb obres d’autors contemporanis i altres del repertori popular. Durant hora i mitja el públic va gaudir del programa variat que s’oferia, i, una vegada més, s’ha demostrat la gran qualitat tècnica d’aquesta Banda de la qual se sent orgullosa la Comunitat Educativa de Cabezo de Torres. Després del concert, el director va fer lliurament al director de la banda, d’uns regals per a l’Agrupació, i altres regals individuals, amb la data de l’esdeveniment gravada.

Seguidament, tots els assistents van ser convidats a participar de l’àgape oferida per la Comunitat Salesiana. Es pot dir quea Salesians Cabezo de Torres els actes del bicentenari han començat amb bon peu.

També et pot interessar …