27 octubre 2014

Del 21 al 22 d’octubre es van reunir a la Casa Salesiana de Godelleta (València) els administradors, ecònoms i comptables de les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Saragossa i Múrcia, convocats per l’Ecònom inspectorial, Antonio Echeto.

Dimarts 21 d’octubre els comptables i administradors que porten la comptabilitat van participar en la seua tercera jornada formativa impartida pel responsable inspectorial d’economia de la zona centre, Javier Díaz de Ceri. Al matí van tractar temes de facturació, de l’Impost de Valor Afegit, i els nous criteris comptables de la Inspectoria Maria Auxiliadora. A la vesprada, van programar el canvi de programa de comptabilitat, i va impartir més formació del programa de comptabilitat Sage Murano.

“A partir de l’1 de gener totes les cases salesianes de la Comunitat Valenciana, Saragossa i Múrcia passaran a utilitzar el nou programa comptable Sage Murano, d’acord amb les decisions preses en comú per a tota l’Espanya Salesiana que inclou el canvi a un únic programa comptable i un únic Pla de Comptes” explica Javier Díaz de Cerio.

Dimecres 22 d’octubre, la jornada va començar amb unes paraules de l’Ecònom inspectorial, Antonio Echeto, informant sobre l’organització inspectorial. Es van unir a la trobada els ecònoms i administradors que al costat dels comptables van tractar temes laborals impartits pel responsable inspectorial de laboral de la zona centre, José Francisco Pérez.

Després de l’esmorzar, Javier Díaz de Cerio va informar del canvi de programa de comptabilitat i va explicar els criteris comuns en la gestió econòmica de la nova inspectoria, entre altres aspectes.

“En la trobada ha destacat la bona disposició dels participants per als reptes que planteja la nova realitat inspectorial” afegeix Javier Díaz de Cerio.

També et pot interessar …