27 octubre 2014

Sor Maria Nieves Reboso Padrón, provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora, va ser triada com a Consellera per a la Formació diumenge passat 26 d’octubre durant el Capítol General XXIII. 

"Mare Mazzarello va dir sempre que sí, fins i tot quan les coses anaven més enllà del que va poder haver semblat possible per a les seues forces. Amb aquesta confiança, jo dic que sí". Amb aquestes paraules va acceptar la petició realitzada per Sor Yvonne Reungoat, Mare General de les Salesianes.

María Nieves Reboso, nascuda a Santa Cruz de Tenerife el 27 d’octubre de 1952, va accedir a l’Institut de les Filles de Maria Auxiliadora on es va dedicar a l’ensenyament. Després de cursar la llicenciatura en Teologia, i assistir durant dos anys d’Espiritualitat Salesiana en l’Escola Auxilium de Roma, va dur a terme les tasques d’animació en diverses comunitats de la Inspectoria Maria Auxiliadora.

Formada com a directora d’exercicis espirituals en la Universitat de Salamanca, va acompanyar diferents tasques com ara el Projecte Mornese en espanyol; la direcció de recesos; i l’acompanyament d’aspirants i postulants. 

Durant el període en què va exercir com a coordinadora inspectorial per a la formació lidera el curs de formació contínua per a les FMA d’Espanya i Amèrica Llatina a Sanlúcar la Major, per a ser nomenada posteriorment Coordinadora Provincial de Pastoral Juvenil. 

Va ser nomenada Vicaria Provincial i, des de 2009, Provincial de la Inspectoria María Auxiliadora amb seu a Sevilla. 

Ara, com a Consellera per a la Formació, serà la responsable de “animar i promoure la formació integral i contínua de les Filles de Maria Auxiliadora tenint en compte els valors i les exigències de la vocació específica de les FMA en l’Església, seguint, especialment, el període inicial”. (C 128)
 
 

També et pot interessar …