21 octubre 2014

p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 120%; }p.western { font-family: «Liberation Serif»,»Times New Roman»,serif; font-size: 12pt; }p.cjk { font-family: «Droid Sans Fallback»; font-size: 12pt; }p.ctl { font-family: «FreeSans»; font-size: 12pt; }

El dissabte, 18 d’octubre, van començar les activitats del nou Centre Juvenil Salesià Garelli, de la Presència Salesiana d’El Campello, amb una participació de més de setanta xiquets i joves. Una gran preparació, en cada detall, per part de l’equip d’educadors i monitors, va donar motiu al fet que xiquets, joves i famílies gaudiren d’una vesprada plena de jocs, atraccions, presentacions i moltes sorpreses.


Després de mes d’un any de preparació, el Centre Juvenil, obria les seues portes per a oferir a xiquets i joves una vesprada de dissabte alternatiu on compartir, conviure i gaudir junts, amb un estil propi.

Un acolliment amb pilotes gegantes, cordes familiars, danses, paracaigudes i molt més ajudes a tothom a trencar el gel i endinsar-se en la dinàmica de la vesprada.

Seguidament, i d’una forma original i divertida, va ser presentat l’equip d’educadors i monitors, per a així, tot seguit, tenir un moment de “sector” amb la finalitat de conèixer-nos millor a través de diverses dinàmiques i jocs.


La vesprada va concloure amb la gran fira d’atraccions "Garelliland" en la qual tots vam poder gaudir del bou mecànic, futbolins, tobogans gegants, zona esportiva i un ambient ple d’alegria i familiaritat.


La vesprada va concloure, després del berenar, amb la "bona vesprada" per part del director de la Presència Salesiana, on ens convidava a formar part d’aquesta família i viure sempre des de l’alegria.

Des del centre juvenil afirmen que han començat “desitjant que cresca i continue oferint una alternativa de qualitat a tants xiquets i joves del Campello i voltants que necessiten aquests serveis”.

Els responsables del centre juvenil agraeixen a l’equip d’educadors i monitors el seu esforç, sacrifici i treball, tot açò nascut d’una il·lusió compartida i una alegre esperança. “Un equip jove que sap oferir-se als altres sense esperar gens a canvi, sabent que la riquesa la tindran en la mateixa trobada amb l’altre”, afirmen.

També et pot interessar …