21 octubre 2014

Del 20 al 22 d’octubre, Àngel Asurmendi, Vicari de la Inspectoria Maria Auxiliadora, realitza la visita canònica a la seu inspectorial a Sevilla en representació del Provincial Cristóbal López.
 
El  matí del dilluns 20 d’octubre, a l’auditori de la seu inspectorial, es va convocar a tots els treballadors a un moment de trobada on compartir l’experiència d’unificació i la posada en comú dels principals objectius.
 
Cristóbal López, coincidint amb la seva estada a Sevilla, va voler aprofitar l’ocasió per fer-se present i recalcar que "encara que les visita canòniques estaven destinades normalment a les presències amb la comunitat salesiana, des de la Inspectoria Maria Auxiliadora es va buscar anar més enllà de les 54 comunitats per estar presents després de la unificació en totes les cases, sent la seu Inspectorial un espai en el qual es presta un servei comú a tots ".
 
L’Inspector va llançar un missatge molt positiu sobre la nova realitat i el procés d’acompanyament realitzat en els últims mesos. Va traslladar la consciència que tots els canvis comporten cert procés d’adaptació per part de tothom, de manera que aquestes visites tenen com a objectiu palpar el ritme de treball i realitzar un acompanyament mitjançant "una auditoria de tipus fratern".
 
"Des d’aquí s’impulsa aquesta sang que rega les nostres presències. Per tant no cal perdre de vista als joves, des de les diferents realitats laborals, reforçant el concepte grec de Kairós com l’oportunitat propícia perquè Déu entri a la nostra vida ", va afegir per concloure la seva intervenció.
 
Després de la salutació va prendre la paraula Ángel Asurmendi, que va fer referència a una Inspectoria on religiosos i seglars comparteixin de forma coresponsable l’esperit i la missió salesiana i es formen i preparen per a aquesta, convençuts de la validesa del carisma.  
 
En aquest context s’han dut a terme les reunions personals del Vicari amb els diferents responsables d’àmbit per conèixer les seves opinions i percepcions, i tenir més elements per reflexionar i traslladar al Consell Inspectorial.
 

També et pot interessar …