20 octubre 2014

Més de mil joves de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora es van reunir a les trobades inicials de Pastoral celebrats durant el dissabte 18 d’octubre a diferents punts d’Andalusia.

El Moviment Cristo Vive ha celebrat diverses trobades per a diferents edats i zones, en concret per  LUZ 3-4 i ADS 1 y 2, corresponents a les etapes que van des de 5è de primària fins a 2n d’Educació Secundària, amb un total de 300 participants a  Huelva, 260 a la Línea de la Concepción (Cádiz), 300 a Úbeda (Jaén) i 400 a Alcalá de Guadaíra (Sevilla).

Des de la Delegació de Pastoral juvenil es presenta any rere any diferents moments de convivència per als destinataris de l’itinerari d’educació en la fe, sent les inicials del primer moment per prendre el pols al curs, retrobar-se i compartir experiències i il·lusions per al nou any.

Després dels moments de formació i la celebració de l’Eucaristia dels participants es van reunir al voltant de les activitats lúdiques, musicals, artístiques i esportives, que es van prolongar durant la resta de la jornada.

Una jornada inoblidable en la que més de mil cors bategaren al ritme de Don Bosco amb la mirada posada en la celebració del Bicentenari del seu naixement.

També et pot interessar …