15 octubre 2014

El  matí de dimecres 15 d’octubre s’ha dut a terme a la ciutat de Cádiz la signatura del conveni de col·laboració entre la Fundació Proyecto Don Bosco i la Hermandad Salesiana de penitencia de Nuestro Padre Jesús del Amor despojado de sus vestiduras y María Santísima de la Concepción.
 
Aquest acord de col · laboració consisteix en la donació del 10% del pressupost total del nou pas de misteri que la corporació gaditana està realitzant per a la manutenció del pis de joves extutelats "Emilio Beltrami" que la Fundació té a la capital. Aquests joves de 18 anys, sense possibilitat de tornar a casa amb les seves famílies, i en risc d’exclusió social, són atesos per aquesta Fundació també en l’orientació acadèmica i laboral.  
 
Amb la signatura d’aquest acord, la Hermandad Salesiana compleix el seu compromís aprovat al Cabildo de germans el 2012, i destina aquests fons de la seva vocalia de Caritat. 
 
A la signatura de l’acord hi han estat presents per part de la Hermandad, Alfonso Cortés, germà gran, i Salustiano Martínez, vocal de caritat, i per part de la Fundació Proyecto Don Bosco, Ignacio Vázquez de la Torre Prieto, director general, i Antonio Mengual Ríos, director territorial de la mateixa, així com Gustavo Martagón Ruiz, director de la Casa Salesiana de Cádiz.
 

També et pot interessar …