13 octubre 2014

 

Un any més comencen les classes d’alfabetització per a adults, impartides per professors, pares i col·laboradors de la Parròquia Maria Auxiliadora, que es troba en la presència salesiana Sant Joan Bosco de València. Al curs assisteixen al voltant d’una vintena de dones, majoritàriament musulmanes, i les classes són impartides per professores voluntàries guiades pel salesià Fernando Ría.

L’objectiu d’aquest curs és millorar la formació dels participants en l’idioma espanyol. “Un curs on a banda d’aprendre la llengua espanyola, els participants tenen l’oportunitat de conviure i conèixer gent de diferents cultures, tot açò embolicat en un clima de confiança, afecte i proximitat en el tracte” va afirmar Marisa Plaza, professora voluntària.

Les classes s’imparteixen en diversos torns: dimecres i dijous de 10 a 11 hores i dimarts i divendres de 18 a 19 hores. Per a les sessions s’utilitzen materials educatius com ara fitxes amb fotos i paraules, quaderns, etc. “A més d’instruir-los en alfabetització també els ajudem en les seues necessitats diàries, dubtes amb algun document o aclariments” va afegir Marisa Plaza.

El curs que finalitzarà al juny, conclourà amb el lliurament de diplomes per a aquells alumnes que adquirisquen els coneixements mínims.

Abans que la Parròquia Salesiana prengués les regnes d’aquest projecte, eren les Filles de Maria Auxiliadora qui ho impartien. En Salesians Sant Joan Bosco es realitza per segon any consecutiu.

També et pot interessar …