9 octubre 2014

El 2 d’octubre va començar el programa d’atenció, orientació, suport i formació per als familiars dels menors que acudeixen al Centre de Dia Don Bosco. L’objectiu principal d’aquest programa és ajudar-los a millorar la seua qualitat de vida, proporcionant els coneixements i el suport tècnic i psicosocial necessari.
A més, també pretén millorar l’estat emocional i disminuir el sofriment personal dels familiars cuidadors mitjançant el diàleg i gestió de conductes, pensaments i/o emocions, per a reforçar el seu treball i la seua autonomia .
La primera sessió va començar amb una posada en comú sobre els temes proposats per les pròpies famílies per a tractar-los en futures sessions. D’igual manera, es van compartir entre els assistents les expectatives personals que cadascú  tenia sobre aquestes formacions programades de manera quinzenal.
 
La formació va tenir com a punt principal “Els errors en l’educació”. Per a començar a tractar-lo es va fer una primera part de dinámica en grup, seguida d’una segona part més formativa i enriquidora per als familiars.
 
El programa també comptarà amb la presència de ponents convidats amb experiència en els temes a tractar.
 
El Centre de Dia Don Bosco de València pertanyent a la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT) realitza una labor preventiva adreçada a xiquets i adolescents en situació de risc d’exclusió social. Les accions es realitzen de dilluns a divendres durant les vesprades.

 

 

També et pot interessar …