8 octubre 2014

El passat dissabte 3 d’octubre es va celebrar a Sanlúcar la Mayor la VI Trobada de Voluntariat i l’Espiral Solidària de l’ongd Solidaridad Don Bosco. 

La trobada va congregar més de cinquanta persones provinents d’onze cases salesianes de diferents punts de l’ Inspectoria Maria Auxiliadora: Antequera, Badajoz, Cádiz, Córdoba, Granada, Jerez de la Frontera, Málaga, Linares, Sevilla, Triana i la Trinidad. Juntament amb les persones responsables de les seus, també van acudir-hi membres de l’Espiral Solidària dels diferents comitès de solidaritat. 

La trobada va comptar amb la presència de l’Inspector, en Cristóbal López, que va dedicar unes paraules als voluntaris animant-los a comprometre’s amb els altres, vivint "al costat i del costat de les persones que pateixen". 

Durant la trobada també hi va haver moments per a la participació i el diàleg. Els responsables de les cases van exposar les activitats que realitzen durant el curs, els seus mètodes de treball i van aportar la seva experiència. També es van analitzar alguns aspectes de les seus: educació per al desenvolupament, comunicació, captació de fons, voluntariat i participació, de cara a seguir creixent i millorant el seu funcionament com a seus. 

Paral·lelament, des de l’Espiral es va reflexionar mitjançant dinàmiques i diverses activitats, sobre les motivacions i passions que mouen a realitzar accions solidàries. També es va aprofitar el matí per donar la benvinguda als recents incorporats membres de l’Espiral. 

Sens dubte, una trobada enriquidora que va augmentar el coneixement i el contacte entre les seus, i va animar a totes les persones que treballen d’una forma o una altra a Solidaridad Don Bosco a seguir treballant en la construcció d’un món més just.
 
 
 

També et pot interessar …