3 octubre 2014

La Conselleria d’Educació de la Xunta de Galícia ha posat en marxa l’ambiciós projecte E-Dixgal, en el marc de la plataforma tecnològica pública Abalar, pel qual en els pròxims tres anys, 500 centres educatius i 25.000 alumnes des de cinquè de primària fins a quart d’ ESO participaran en aquest pla de digitalització d’escoles.
 
Per primera vegada aquests col·legis disposaran de connectivitat a internet, pissarres digitals i un portàtil per alumne. Edebé i la seva editorial gallega Rodeira han estat els proveïdors de continguts digitals seleccionats per a aquest projecte.
 
En conseqüència, tots els docents i alumnes participants disposen des de l’inici d’aquest curs lectiu de tot el catàleg de continguts educatius digitals del Grup edebé en totes les matèries, tant en llengua gallega com castellana, abandonant l’ús dels tradicionals llibres de text en suport paper.  
 
Gràcies a aquest projecte i a la participació d’Edebé-Rodeira els alumnes i professors de centres públics i privats podran treballar amb els netbooks en els centres educatius i emportar-se aquests aparells a casa, accedint a l’Escola Virtual d’Aprenentatge i als continguts digitals, que els permetin desenvolupar la seva activitat educativa diària.

També et pot interessar …