2 octubre 2014

 

Per tercer any consecutiu, a Salesians Borriana, les matemàtiques envairan de nou les aules a causa del tercer Concurs d’Enginy Matemàtic. Hi participen tots els alumnes de Secundària que ho desitgen, ja que els problemes matemàtics proposats s’adapten a tots els nivells.

L’objectiu d’aquest concurs és acostar les Matemàtiques i fer-les més atractives als alumnes. La fi és motivar i incentivar el desenvolupament i la qualitat del pensament lògic-matemàtic en Secundària, descobrir estudiants talentosos en l’àrea de Matemàtiques i premiar l’esforç individual dels alumnes que destaquen en els primers llocs.

La prova consisteix en la resolució de tres problemes de caràcter lògic-matemàtic. Durant una hora, els alumnes disposaran únicament per a solucionar els enigmes de llapis, goma d’esborrar i del seu enginy. El concurs constarà de tres fases. Els noms dels alumnes que superen les dues primeres es donaran a conèixer al gener, en la celebració de la festa de Don Bosco, mentre que els noms dels guanyadors es desvetllaran el dia de Maria Auxiliadora.

Al blog (https://sites.google.com/a/salesianos.edu/blogmates0/) es poden trobar alguns dels problemes proposats en cursos anteriors.
 

També et pot interessar …