2 octubre 2014

El 30 de setembre va tenir lloc al recinte firal de Montjuïc (Barcelona) la inauguració de la 32a edició del Saló LIBER. La fira "LIBER 2014" oberta fins al 3 d’octubre presenta les principals innovacions i tendències del sector editorial.

Com ja és tradició, l’editorial salesiana edebé és un dels grans grups participants en aquesta fira, i amb un estand molt original i ben presentat ofereix informació sobre les seves col·leccions i novetats.
 
La inauguració va comptar amb l’assistència de la vicepresidenta del govern, Soraya Sáenz de Santamaría, que en el seu recorregut es va aturar a l’estand d’ edebé on se li va informar de les activitats i el catàleg de l’Editorial, sent obsequiada pel director general, Antonio Garrido, amb el llibre Vida y obra de Don Bosco contada a los niños, publicat aquesta mateixa setmana.

 

La fira més important d’Europa del llibre en castellà Liber, és una plataforma d’especial interès per a distribuïdors, bibliotecaris i editors de Llatinoamèrica, mercat on edebé ha consolidat la seva presència en els últims anys amb nous acords de distribució regional i amb la creació de edebé -Brasil conjuntament amb les inspectories salesianes d’aquest país.

També et pot interessar …