29 septiembre 2014

Dissabte 27 de setembre, el Casal Don Bosco de Martí-Codolar, va acollir als voluntaris i voluntàries que durant aquest estiu 2014 han realitzat una experiència de voluntariat internacional amb l’ong VOLS – Voluntariat Solidari.
 
Enguany l’experiència l’han viscuda un total de 15 voluntaris, 7 a Ceuta, 3 a Mèxic, 2 a Etiòpia, 2 a Ghana i 1 a Togo.  La trobada de revisió ha servit per poder exposar i compartir les experiències viscudes i enriquir-se mútuament.  
 
Una de les voluntàries a Ceuta, l’Helena Giménez, ha remarcat “la quantitat de coses que un aprèn” en una experiència d’obertura als altres com aquesta.
 
A la jornada de revisió del voluntariat hi ha assistit l’equip de la Comissió de Voluntariat de VOLS, format per voluntaris, així com també la tècnica de voluntariat de l’entitat.  Des de la Comissió s’ha ofert als voluntaris la possibilitat de seguir implicats a nivell local en diferents propostes de voluntariat. 
 
També hi ha hagut espai perquè els participants comentessin les coses que es poden millorar, i VOLS n’ha pres també nota per implementar-ho en futures experiències.

També et pot interessar …