26 septiembre 2014

El Premi Don Bosco convocat per Salesianos Zaragoza, ha publicat recentment les seues bases de participació. El Premi en el seu 28 edició, desitja potenciar els treballs presentats amb la finalitat de reconèixer els valors innovadors i de recerca dins de les tres àrees del Certamen.

L’objectiu d’aquest Premi és donar a conèixer a les companyies i al món universitari alguns d’aquests projectes per a analitzar els tràmits necessaris a través de les agències de col·locació, analitzant noves possibilitats d’inserció, ja siga en empreses o com a possibles aspirants investigadors en les universitats.

Les tres àrees del certamen són l’àrea de les Comunicacions, en la qual participen estudiants de cicles formatius de Telecomunicació, Imatge i so, Multimèdia i informàtica; l’àrea de la Construcció: Mecatrónica, Vehicles del motor, Electricitat, Electrònica, Robòtica; i l’àrea de les Ciències: Física, Química, Biologia, Ciències naturals i Medi ambient.

En cadascuna de les àrees s’atorguen tres premis de 2.000, 1.000 euros, i 500 euros, a més d’un premi especial de 2.000 euros a aquell projecte a accions concretes i pràctiques que mitiguen la situació de pobresa i marginalitat del tercer món.

Del 10 al 12 de Març de 2015 tindrà lloc l’exposició dels treballs i la resolució del Premi.
 

Bases del concurs http://www.premiodonbosco.es/bases.html

També et pot interessar …