25 septiembre 2014

Dani Cruz i David Orti, alumnes del Cicle formatiu de grau Superior Disseny i Producció editorial, han estat premiats a Liderpack 2014, els guardons més importants que es concedeixen a nivell nacional en l’àmbit del packaging i la Publicitat en el Lloc de Venda (PLV).
 
El jurat, format per professionals i experts en el món de la indústria del packaging, el disseny i la publicitat, ha guardonat el treball dels nostres alumnes. Els premis reconeixen especialment els avanços en innovació, disseny, creativitat i sostenibilitat.
 
Dani Cruz i David Orti han presentat a concurs un pack promocional per a l’enviament postal de copes de cava. El projecte premiat combina la necessitat de resistir els cops i els moviments del transport amb un disseny innovador i funcional.
 
El treball ha estat tutoritzat pels professors del departament d’Arts gràfiques i s’ha realitzat amb les solucions del software de l’empresa ESKO.
 
Convocats pel saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació, els premis Liderpack són un aparador de les tendències en packaging i PLV. Salesians Sarrià va guanyar tres premis a l’edició Liderpack 2013.
 
Dani Cruz i David Orti de Salesians Sarrià es presentaran als World Star For Packaging, la competició mundial de packaging que organitza cada any la World Packaging Organisation (WPO).
 
La cerimònia d’entrega dels Premis Liderpack 2014 es farà durant el mes de novembre.

 

 

També et pot interessar …