25 septiembre 2014

 

El dimarts 23 de setembre, es va donar un nou impuls a l’acord de col·laboració entre l’Associació Provincial d’Empresaris de Muntatges Elèctrics i Telecomunicacions (APEME) i Salesians Elx (Alacant), particularment de la branca d’Electricitat i Electrònica.

En la trobada van participar els dotze Instituts d’Educació Secundària de la província amb aquesta mateixa especialitat i també amb el conveni signat. Jesús *Manzanera com a cap del departament d’Electricitat i Electrònica i el director, Antonio Zaragoza, van representar a Salesians San José Artesà. Per part de l’Administració van estar presents els Directors Territorials d’Educació, Cultura i Esport i d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, José Antonio Rovira i Rafael Muñoz.

Una intensa jornada en la qual es va estudiar la normativa que regula la certificació que els centres poden emetre sobre la formació que reben els nostres alumnes en prevenció de riscos laborals, el treball que està desenvolupant actualment Conselleria d’Educació sobre la Formació Professional Dual i la presentació del llibre “Innovar i Emprendre en el sector de les instal·lacions elèctriques”.

Per part de l’Associació i els patrocinadors d’aquesta publicació, Banc Sabadell, el fabricant internacional de material elèctric 3M i Expertise-Telematel, es va fer públic l’establiment de 13 beques per als projectes que els alumnes dels centres aporten una vegada conclosos els Tallers i que meresquen el reconeixement dels seus mèrits per un jurat que estarà integrat per representants del professorat, els patrocinadors i la pròpia APEME. L’import d’aquestes 13 beques s’avalua en uns cent cinquanta mil euros que ajudaran als nous empresaris a l’engegada dels seus projectes empresarials. No obstant açò per Banc Sabadell es va manifestar el compromís d’estudiar tots i cadascun dels projectes viables que es presenten.

Els alumnes i professors de la Formació Professional de Salesians San José Artesà, Electricitat i Electrònica, tenen en la taula un repte educatiu i personal, sense oblidar que pot convertir-se en un repte col·laboratiu.
 

També et pot interessar …