23 septiembre 2014

L’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) ha tornat a ser seu, per segon any consecutiu, del campus tecnològic de Catalunya, adreçat a més de 500 infants i joves.

Es tracta d’un casal d’estiu tecnològic organitzat per l’empresa “Camp Tecnológico” que realitza diferents activitats d’aquest tipus al territori espanyol i també a Andorra.

Aquest estiu, a finals de juny, tot juliol i la primera setmana de setembre, al voltant de 500 infants i joves han participat al “Camp Tecnológico”, que té l’objectiu de despertar i potenciar les vocacions científiques i tecnològiques dels més petits a través de l’oci, l’aprenentatge i el joc. Més de 15 monitors han donat suport durant les 5 setmanes i mitja d’activitat.

Desenvolupar jocs i aplicacions per a mòbils, aprendre robòtica amb peces de Lego, crear videojocs o un curs exclusiu per a noies per a introduir-les en el món tecnològic han estat algunes de les activitats d’aquest any. Aquí podeu veure el programa.

Es pretén donar continuïtat organitzant activitats extraescolars al llarg del curs.Aquesta iniciativa, que segueix el model formatiu d’altres projectes dels Estats Units, té la finalitat de fomentar el treball en equip, la innovació, la creativitat i la col·laboració entre companys.  

L’èxit en l’edició de l’any passat i d’edicions d’altres comunitats com el País Basc, on hi ha la seu original, són la clau de la consolidació del CampTecnológico, que ha permès el recolzament de diferents institucions públiques i privades.

 

Durant aquesta edició l’esdeveniment s’ha ampliat i ha proposat una oferta de fins a sis formats diferents: campaments d’estiu, activitats extraescolars, programes per a nens amb altes capacitats, formació a professorat, tallers i clubcamp per a esdeveniments, reunions o festes.

També et pot interessar …