18 septiembre 2014

El dilluns 15 de setembre els rectors de les Cases Salesianes de la Comunitat Valenciana, Múrcia i Aragó van participar en la seua primera reunió del curs. Presidits per Javier Sevilla, coordinador de parròquies i director de la presència Salesiana Sant Antoni Abat on va tenir lloc la trobada, van tractar diversos temes relacionats amb l’actualitat de les seues parròquies.

La trobada, que va començar amb una oració, va comptar amb la participació del delegat de l’inspector, Juan Bosco Sancho, i durant tot l’encontre amb l’assistència del coordinador de Pastoral Juvenil, Pablo Gómez, qui va realitzar una presentació de l’essència de les parròquies salesianes, posant l’accent principalment en la seua opció preferencial pels joves.

En la trobada, els rectors van proposar els objectius de les parròquies i santuaris de cara al curs 2014-15, van comentar les novetats i van aprovar l’acta anterior. També, van poder llegir la resposta que dóna el Papa als reptes pastorals en la seua ‘Encíclica Evangelii Gaudium’. D’altra banda, també van aprofitar per a preparar la Trobada de catequistes que tindrà lloc el proper mes de febrer.

La reunió va finalitzar amb un àpat conjunt amb la comunitat salesiana. Les properes trobades d’aquestes característiques tindran lloc al febrer i maig de 2015.
Les pròximes trobades d’aquestes característiques tindran lloc al febrer i maig de 2015.

També et pot interessar …