18 septiembre 2014

El dimecres 3 de setembre va tenir lloc el primer claustre del curs a l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS), i com en d’altres ocasions aquest curs 2014-2015 també va adreçar unes paraules de benvinguda el Pare Francesc Riu, president del Patronat de la Fundació Rinaldi.
 
Va ser el primer claustre com a director, del Dr. Andreu Moreno, que va presentar el pla estratègic pel període 2014-2017 i també va anunciar canvis en alguns càrrecs de responsabilitats.
 
Els canvis a partir de l’1 de setembre han estat aquests: en Víctor Martinez Junza, com a cap dept. Formació Bàsica; l’Elena Bartolomé, com a cap dept. Recerca; en Joan Yebras, com a responsable Alumni; i en Xavier Gallardo com a rble. Pràctiques en Empreses i Transferència.
 
Carles Rubio, nou responsable d’escoles
 
D’altra banda, Carles Rubio, qui ha estat director de l’EUSS fins el curs passat, i durant quatre triennis, entre el 2002 i el 2014, ha agafat el relleu de Miquel Tallada al capdavant de la coordinació de les escoles salesianes de Catalunya, Andorra, Ciutadella de Menorca i província d’Osca.
 
L’EUSS celebra els 20 anys 
 
Durant aquest 2014 l’EUSS ha celebrat 20 anys d’activitat acadèmica. En aquest article  Carles Rubio, director sortint de l’Escola Universitària, reflexiona sobre els anys transcorreguts, l’acostament del món universitari a l’empresarial i en l’actualitat la tendència cap a la internacionalització dels projectes, l’especialització, la velocitat dels canvis, etc.

També et pot interessar …