17 septiembre 2014

Els alumnes podran millorar el seu aprenentatge a través de les noves eines digitals en la II Edició de la ‘Setmana de les Tecnologies de la Informació i de la Comunicació’ que se celebra del 15 al 19 de setembre en Salesians Joan XXIII d’Alcoi. Es tracta d’una iniciativa del projecte ‘Use IT’ que l’escola ha desenvolupat des del curs passat, al costat d’altres tres centres europeus de formació professional, en una Associació finançada per la Comissió Europea.

Per als alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Formació Professional Bàsica s’han preparat una sèrie de conferències sobre les possibilitats de les xarxes socials i els seus riscos, el coneixement de la plataforma ‘Moodle’ com a eina de treball dins de l’àmbit educatiu, les estratègies per a trobar la informació veraç a Internet i fins i tot es donaran unes pautes bàsiques per a l’edició de vídeo com a recurs didàctic.

Així mateix, s’han organitzat sessions formatives per a les etapes d’Infantil i Primària en les quals s’iniciarà als més xicotets en el coneixement i ús d’un sistema de comunicació electrònic, en la cerca d’informació en la xarxa i en l’accés a les principals aplicacions didàctiques.

L’objectiu que es persegueix amb aquesta setmana dedicada a les TIC passa per millorar l’ús e les noves tecnologies per part de l’alumnat i el professorat, de manera que observen el ventall de possibilitats que s’obren per a ells i les rendibilitzen per al seu present com a alumnes i el seu futur com a professionals.

També et pot interessar …