16 septiembre 2014

Dissabte 13 de setembre, més de seixanta persones entre salesians i representants dels centres juvenils de la Federació Don Bosco de la Comunitat Valenciana van participar en l’Assemblea d’Animadors convocada pel coordinador de Pastoral Juvenil, Pablo Gómez i en la qual també van participar els centres juvenils de Saragossa i Múrcia.

La jornada va començar amb una salutació per part del delegat de l’inspector, Juan Bosco Sancho i del director de la presència salesiana, Javier Sevilla. Al llarg del matí els joves van programar les trobades d’itinerari, van tenir un moment de formació sobre protecció de dades i comptabilitat i van aprofitar l’ocasió per a acomiadar a l’anterior delegat de Pastoral Juvenil de l’antiga Inspectoria San José, Fernando Miranda.

Aqueixa mateixa vesprada va tenir lloc l’Assemblea de la Federació de Centres Juvenils de la Comunitat Valenciana i la posterior reunió del seu nou consell. Entre altres coses, es va renovar al president en el seu càrrec, es va nomenar al director de l’Escola Don Bosco i es va aprovar el nou Projecte Educatiu Pastoral de la Federació.

Pablo Gómez ha remarcat l’ambient de treball d’aquests joves, amb inquietuds, capacitat de reflexió i implicació. La trobada va acabar el diumenge a mig dia amb l’Eucaristia.

També et pot interessar …