15 septiembre 2014

La “Hermandad” Salesiana de Màlaga construirà la seva casa davant del Santuari de Maria Auxiliadora, sobre una parcel · la d’uns 125 metres quadrats situada al número 26 del mateix carrer Eduardo Domínguez Ávila, que encara ocupa un edifici abandonat. 

La confraria ha arribat a un preacord amb els seus propietaris i ha presentat al cabildo els números de l’operació i el projecte de la nova seu, que va ser aprovat pels germans assistents a l’assemblea. 

El germà gran d’aquesta corporació del dimecres Sant, Juan Manuel León, va explicar que després de renunciar al terreny cedit per l’Ajuntament al carrer Diego de Siloé, a El Ejido -annex a la casa “hermandad de crucificción”-, en considerar que estava molt allunyada de la seva seu canònica, la junta de govern ha estat fent gestions i estudiant la possibilitat d’obrir una porta a l’atri del Santuari o pel pati del col · legi de San Bartolomé per permetre la sortida del tron. «Però era inviable, ja que tècnicament és molt difícil, a més de molt costós», va assenyalar León. 

Per a més informació, pots visitar el web de La OPINIÓN DE MÁLAGA.
 

També et pot interessar …