15 septiembre 2014

El col · legi salesià Ramón Izquierdo de Badajoz ha signat un acord de col · laboració perquè Cambridge Modern Languages, centre oficial preparador d’exàmens de Cambridge, pugui impartir aquesta formació als alumnes del centre, convertint-se al mateix temps en seu oficial d’exàmens de la Universitat de Cambridge. 

Aquesta iniciativa, oberta als alumnes del centre, famílies i totes les persones que vulguin preparar-se per a l’obtenció de tan prestigiós reconeixement, permet ubicar Salesians Badajoz com a centre a l’avantguarda i plataforma educativa que proporciona el millor que es troba a l’abast en el camp de la formació. 

Es tracta d’una aposta clara per la millora i l’excel·lència de l’idioma i per la consecució dins de cada etapa escolar de les prestigioses acreditacions que certifica la Universitat de Cambridge, necessàries en el present i futur universitari o professional dels alumnes. 

El mètode Cambridge és un mètode d’aprenentatge integral que inclou les quatre destreses: "llegir, escriure, parlar i escoltar". Per aconseguir dur a terme aquest mètode, Cambridge Modern Languages utilitza: 
 
– Professors nadius. 
– Grups reduïts (màxim 10 alumnes). 
– Material oficial Cambridge. 
– Activitats dinàmiques i amenes que fan que l’alumne vulgui tornar a classe. 

El proper 22 de setembre, a les 18:30 hores, tindrà lloc una presentació a la sala d’actes del Col · legi per donar a conèixer l’acord i explicar la forma de funcionament de Cambridge Modern Languages. Es comptarà amb la presència del prestigiós Sr Jonathan Baum "Platinum Examination Centre ES389" que serà l’encarregat d’explicar la importància de l’idioma dins del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües del Consell d’Europa.
 
 

 

També et pot interessar …