15 septiembre 2014

 

El ‘Musical Don Bosco’, naix de la inquietud d’acostar més als joves i famílies a la figura del sant, en el context de la festa del bicentenari del seu naixement. L’equip coordinador està compost per cinc persones que dinamitzen els seus respectius sectors: escenografia, cos de ball i tècnica.

En la Presència Salesiana d’El Campello han escollit aquesta obra musical que captivarà totes les persones enamorades de la missió de Don Bosco per a començar la celebració del bicentenari. Les representacions tindran lloc el cap de setmana, del 16 al 18 de gener de 2015.

És un musical que va començar a prendre forma a principis de març de 2014, amb la intenció que fóra un projecte on els protagonistes són els joves i les famílies. No és una activitat d’un ambient, sinó de tota la Casa, llançada des de la coordinació general de pastoral de l’Obra. Xiquets, joves, i adults de la parròquia, centre juvenil i col·legi es fan presents i protagonistes del Musical Don Bosco. Els assajos van començar a principis d’abril i ja s’han reprès amb ganes i il·lusió, el 7 de setembre.

Des de la casa salesiana, realitzen una invitació a tots els amics de Don Bosco, i de la seua missió, a participar amb la seua presència en alguna de les sessions que ofereixen. “En aquest dos-cents aniversari, Don Bosco segueix viu, entre nosaltres, i volem celebrar-ho amb aquest senzill i emotiu homenatge a la seua vida” afegeixen els organitzadors.
 

També et pot interessar …