8 septiembre 2014

Tot és a punt pel Capítol General XXIII, un esdeveniment important per a cadascuna de les salesianes (FMA) del món i per a totes les comunitats educatives. 

Des del portal www.cgfmanet.org , en el període que va de l’1 de setembre al 15 de novembre, es podrà seguir, diàriament, el curs de l’esdeveniment capitular i participar en tot el que passa a Roma de manera interactiva per mitjà de comentaris personals. 

La nova secció, anomenada el capítol en directe és accessible des de la pàgina principal. Oferirà bastanta informació distribuïda en notícies breus, reflexions, entrevistes, vídeos, etcètera. Es podrà entrar directament al Banc de dades a la secció dedicada als documents descarregables del Capítol,  i també enllaçar amb la secció de la Galeria, que recollirà totes les fotos que documentaran els esdeveniments més interessants. 

Moltes de les notícies i de les entrevistes aniran acompanyades per Vídeo o Àudio, que faran que tothom pugui sentir-se més a prop dels esdeveniments que s’aniran narrant. Una novetat d’aquesta edició del capítol és la possibilitat de seguir alguns moments importants mitjançant descàrrega contínua. 

La primera cita per connectar-se amb les capitulars està prevista per al dilluns 22 de setembre, des de les 10:00, hora italiana, cap endavant, per tal de poder seguir en directe l’obertura oficial del Capítol General XXIII. 

Com ja es va fer al Capítol de 2008, la secció Comentaris oferirà la possibilitat que cadascú manifesti les seves pròpies idees i impressions sobre els arguments proposats. 

Per tant, l’atenció se centrarà en tot el que passa a Roma, a la Casa Generalícia, però no per això es deixaran de compartir les informacions que arriben de les Inspectories i que expliquen la vida de les FMA al món. 
 

També et pot interessar …