3 septiembre 2014

El jurat del Premi Príncep d’Astúries de la Concòrdia ha atorgat aquest guardó en la seva XXXIV edició a la periodista congolesa Caddy Adzuba per ser "un símbol de la lluita pacífica contra la violència que afecta les dones". La decisió s’ha donat a conèixer aquest matí, després de la conclusió de les deliberacions iniciades ahir a l’Hotel Reconquista d’Oviedo.
 
Entre les més de 40 candidatures al premi, es trobaven els Salesians de Don Bosco (SDB), al costat d’altres personalitats i institucions com la Fundació ‘Las Edades del Hombre’, Juan José Aguirre (bisbe de Bangassou), els veïns de Angrois, els franciscans que custodien els Llocs Sants  i l’ONG Aldees Infantils SOS.
Els SDB feliciten la periodista congolesa Caddy Adzuba per haver rebut aquest important guardó i volen donar les gràcies a la Confederació Mundial d’Exalumnes de Don Bosco per la presentació de la candidatura i les institucions educatives, religioses, empreses, entitats públiques i milers de persones a títol individual, que han manifestat el seu suport a aquesta candidatura.
 
Tots aquests suports, totes aquestes mostres d’afecte, animen més encara als Salesians a seguir treballant per l’educació i promoció de la joventut, i especialment per la més necessitada, tal com volia Sant Joan Bosco, el seu fundador, precisament en aquest any en què celebrem el Bicentenari del seu naixement.
 

 

La Congregació Salesiana, present en més de 130 països, segueix compromesa, com ha recordat recentment el Rector Major dels Salesians amb motiu de l’inici del Bicentenari del naixement de Don Bosco, a renovar amb força la "missió encomanada, sempre pel bé de els joves de tot el món, especialment els que més ens necessiten, els més pobres i fràgils. Continuarem en el nostre camí cap a les perifèries físiques i humanes de les societats i dels joves ".

També et pot interessar …