1 septiembre 2014

"Germans i germanes, he decidit convocar per a tota l’Església el proper 7 de setembre, vigília de la festa de la Nativitat de Maria, Reina de la Pau, una jornada de dejuni i de pregària per la pau a Síria, a l’Orient Mitjà, i en el món sencer ". Amb aquestes paraules anunciava el Papa Francesc la convocatòria a tota l’Església per a una jornada a favor de la pau. El decret establia la festa de la Nativitat de Maria com una jornada per la pau i la unió. "Un crit s’eleva amb força … és el crit de la pau. Mai més la guerra", va exclamar el Papa, reprenent la cèlebre frase pronunciada per Pau VI davant l’ONU el 1964, en plena guerra de Vietnam. 

Per la seva banda, Don Pascual Chávez, IX successor de Don Bosco, va convocar a tota la família Salesiana a secundar la crida del Papa Francesc i realitzar una vigília per la Pau participant en la jornada de dejuni i oració "com un mandat que amb convenciment i amor hem de realitzar. Tots nosaltres creiem que la pau és un bé extraordinàriament necessari per al desenvolupament i el progrés de la comunitat nacional i de la comunitat mundial ". 

Aquest any, la Família Salesiana de la Inspectoria Maria Auxiliadora torna a acollir aquesta jornada amb el desig de participar al costat de tots els cristians i fidels d’altres religions en diferents iniciatives en les Parròquies i Centres juvenils amb la creació de gestos i paraules d’esperança i de pau.
 
 
 

 

També et pot interessar …