31 agosto 2014


El passat 27 d’agost, la nova comunitat del Teologat Salesià d’Espanya, amb seu a Madrid, va realitzar la seua primera eixida amb la finalitat de realitzar la programació comunitària anual.

Per a aquesta ocasió, la destinació triada pels germans va ser la presència salesiana de Burgos, i van residir durant tres dies en la casa de Parralillos, antiga seu del postnoviciat.

Amb el viatge es pretenia una primera presa de contacte entre els germans a partir d’un ambient agradable de convivència, especialment per als nouvinguts, a més de realitzar la programació anual.

Així per tant, aprofitant l’eixida a Burgos, la comunitat va realitzar algunes visites culturals tant a l’anada com a la tornada: Aranda de Duero, Burgo de Osma i Ayllón, a més de la ja citada ciutat de Burgos.

La programació va estar precedida d’una vesprada de recès per a entrar en sintonia amb el nou curs i fer una renovació personal de fe, reflexionant entorn de la situació personal de cada germà.

També va ser moment per a compartir les experiències de l’estiu i, per descomptat, per a la trobada amb els germans de la presència salesiana a Burgos, acollidors des del primer moment.

La nova comunitat del Teologat està formada per tretze germans, vuit d’ells estudiants de Teologia. Dilluns 1 de setembre iniciaran els seus estudis de Teologia, compaginant-los amb responsabilitats pastorals en algunes cases salesianes de les rodalies.

 

 

També et pot interessar …