29 agosto 2014

Els cartells, les 20 cançons en MP3, els Play-Back amb i sense cors, el guió en francès, anglès i espanyol, i les fitxes amb els diferents temes formatius que es poden treballar durant aquest any del bicentenari, són alguns dels materials posats a disposició pel Musical "Gràcies Don Bosco", per ser aprofitat per totes les inspectories que ho desitgin. El musical es presentarà oficialment el 24 gener de 2015. 

"Sant Joan Bosco, nascut a Itàlia el 16 d’agost de 1815, mai va poder imaginar que a les portes del bicentenari del seu naixement, en una ciutat al sud d’Espanya, un elenc format per més d’un centenar de persones de diferents presències salesianes es reunirien per agrair mitjançant la música el treball realitzat pels joves durant tota la seva vida ". Amb aquestes paraules es va anunciar el febrer passat la presentació del musical. 

Dins el material ofert es pot trobar: 

Un índex temàtic on s’inclouen 20 temes de treball, a més de les respectives fitxes per a nens, preadolescents, adolescents, joves i adults. Cadascuna d’aquestes fitxes inclou una presentació i un context per a cada tema; a més, desenvolupa el tema respectiu amb diferents activitats i preguntes per a la reflexió. 

D’altra banda, també s’incorporen les 20 cançons del musical en format MP3, les quals inclouen els Play-Back amb cors i sense cors, per ser utilitzats segons les necessitats. A més, compta amb un arxiu de text amb totes les lletres de les cançons. 

Finalment, el material posa a disposició el guió – escaleta del musical, no només en castellà, sinó també en anglès i francès. D’altra banda, per al país ibèric inclou català, euskera i gallec. 

El Musical "Gràcies Don Bosco, somiar el teu mateix somni", és posat a disposició per les inspectories d’Espanya, amb la finalitat d’estendre el projecte a tot el món salesià durant l’any del Bicentenari del Pare i Mestre dels Joves. 

És possible descarregar el material des sdb.org.  

També et pot interessar …