31 julio 2014

El Moviment Juvenil Salesià (MJS) ja té himne. `Una casa per a tu` és el nom de la peça musical, elaborada per un grup de nois i noies del Centre Juvenil Don Bosco de Guadalajara. Ells van ser els guanyadors del concurs `Volem donar la nota`, que es va proposar des del web del MJS. Com a premi, han pogut gravar a l’estudi de Assisi Producciones, a València.

Va ser un cap de setmana de treball intens. Els nois i els animadors van posar de la seva part moltes ganes i una actitud molt positiva perquè el resultat final fos el millor possible. Entrar en un estudi va suposar una experiència inoblidable per a ells, ja que també es dediquen a la música de manera aficionada, tocant instruments i / o cantant.

"Aquestes iniciatives musicals i artístiques també ens defineixen com a salesians", afirmen des del grup, que va agrair a la MJS aquesta oportunitat: "Agrair a Assisi Producciones i especialment a Juan Peris el temps emprat i la paciència; i a València per l’estupenda acollida en el seu col·legi Salesià Sant Joan Bosco, especialment a Pablo Planels, José Joaquín Gómez i Fernando Miranda ".
 

També et pot interessar …