30 julio 2014

Del 13 al 19 de juliol va tindre lloc el primer campament d’estiu del nou Centre Juvenil Salesià Garelli de la Casa Salesiana d’El Campello, Alacant.

41 participants es van endinsar en les aventures d’Astérix i Obélix en el Parc Natural del Reconco, Biar, on van poder disfrutar d’increïbles activitats i moments de convivència que els van fer preparar-se, i entrenar bé, per a la batalla contra els romans.

Acompanyats d’un gran equip d’educadors i salesians, van tindre l’oportunitat de viure una experiència inoblidable en plena naturalesa, i a l’estil del senyor Bosco. Un gran equip de pares es va encarregar de coordinar la intendència i la infermeria. Jocs, piscina, tallers, excursions, moments de grup, celebraciones… van ser alguns dels moments que els van ajudar a créixer com a família. El dijous 17 de juliol van tindre la vesprada en família en què vam poder viure i compartir la taula i l’Eucaristia amb els pares que ho van desitjar, i concloure el campament amb els més menuts.

Els dos últims dies van ser dedicats als més majors, amb l’objectiu de tindre un temps de convivència, formació i programació, amb mires al pròxim curs. "Muchas van ser les emocions i sentiments que ens van acompanyar durant estos dies, i que ens han ajudat a entusiasmar-nos amb el que som, i a seguir avant, junts, en familia" afirmen participants del campament.

També et pot interessar …