29 julio 2014

Un grup de companys, germans, salesians, de diferents comunitats s´han reunit recentment a Salesians Marti-Codolar, a Barcelona, per tal de celebrar el seu 50è aniversari de sacerdots i el 60è de professió religiosa.
 
Era el dia 16 d´agost de 1954 quan al noviciat de l´Arboç del Penedès professaven com a salesians un bon nombre de novicis. El 3 de maig de 1964, dia commemoratiu de la visita històrica de Sant Joan Bosco a Martí-Codolar, quan van ser ordenats sacerdots 22 salesians.
 
La trobada, els dies 22,23 i 24 de juliol va servir per recordar, celebrar i donar gràcies a Déu per tot el que ha estat el nostre camí de vida religiosa i sacerdotal. Alguns dels companys no van poder ser-hi presents, perquè es troben amb limitacions de salut, altres per trobar-se molt lluny d´ aquí, a terres de missió.
 
El record en la pregària pels nostres germans difunts, pels companys que han passat a la casa del Pare,  ha estat present en tot moment.

 

La celebració eucarística a Marti-Codolar i al Tibidabo, la visita a la Temple i Basílica de la Sagrada Família, al Museu de Salesianitat que s´està construint, la visita a la Capella D. Bosco i al Santuari i Parròquia de Maria Auxiliadora a Sarrià, implementen aquest dies de trobada de germanor i record emotiu, i que ha estat possible gràcies a les atencions  rebudes per les comunitats de Marti-Codolar i Tibidabo respectivament.

També et pot interessar …