28 julio 2014

‘Menores Víctimas’, programa que oferix suport i orientació psicosocial i educativa als fills de dones víctimes de la violència de gènere, neix amb la finalitat de millorar el seu benestar psicològic i emocional i previndre futurs comportaments de violència.

"Desde l’Associació volem mostrar el nostre agraïment a tots els que fan possible que podem seguir trabajando" afirmen representants de l’entitat alacantina. L’Associació Vincles Infantils és una entitat d’àmbit autonòmic, que porta treballant des de l’any 2005 amb col·lectius en situació de conflicte o dificultat social. Està composta per un equip de persones, entre professionals, voluntaris i col·laboradors, que fan possible el desenrotllament de les accions empreses. La principal finalitat de l’Associació és promoure el desenrotllament de programes específics referits a la família en situació de conflicte, ruptura familiar, separació o divorci; així com la promoció del voluntariat social i educatiu. 

En l’actualitat l’Associació Vincles Infantils té la seua seu en el carrer Tucumán 7 d’Alacant, en la presència salesiana María Auxiliadora.

 

També et pot interessar …